Vittigheder fra- og omkring el-faget

Humor og lune, indgår dagligt hos A-E-T. Det gør ofte arbejdet og hverdagen en hel del lettere og sjov! Skulle De mod forventning, have besøgt siden forgæves, håber jeg hermed - at kunne bidrage med et lille smil på læben :-)

Hvem var den første mand på jorden?

Det var elektrikeren, for da Gud på andendagen sagde, "Lad der blive lys", dér havde akkordelektrikeren allerede trukket ledninger.

At være elektriker

At være elektriker er et chokerende arbejde, hvor det virkelig gælder om at komme i stødet. Man skal bevare fatningen, bruge pæren og følge med strømmen.

Hvad kalder man en nisse på et EL-værk?

En "WATT-nisse" - såmænd!

Jeg er ikke elektriker (sagde manden...)

En kone, ser at der er sprunget en pære i lampen og beder manden skifte den.

"Nej!" siger manden, "jeg er ikke elektriker."

Dagen efter er det galt med vandhanen, og konen spørger manden om han ikke vil lave den, hvortil han svarer, "Nej jeg er ikke VVS-mand."

Tredje dag vil konen gerne have fuget den ene side på huset og spørger derfor igen sin mand, om han vil gøre det, men igen siger manden, at han heller ikke er murer.​

Fjerde dag kommer manden hjem, og konen fortæller at hun havde haft besøg af postbudet, som havde været så flink at lave alle tingene for hende.

"Nå, sagde manden så, og hvad gav du så for det?"

"Jo," sagde konen, "han fik valget mellem en friskbagt chokoladekage eller en tur i sengen med mig."

"Javel," sagde manden, "så gav du ham vel kagen?"

"Nej," sagde konen, "Jeg er ikke bager."

En smed og en elektriker var på ørkenvandring

En smed og en elektriker var på ørkenvandring, og de havde hver især forberedt sig på et evt. møde med farlige dyr.

Elektrikeren havde medbragt en telefonboks, som han kunne springe ind i, hvis der skulle komme en løve. Smeden havde medbragt en ambolt, som han - hvis løven var ved at hente ind på ham - kunne smide, så han kunne løbe hurtigere.

Efter et stykke tid i ørkenen kommer der så en løve, og elektrikeren hopper straks ind i sin telefonboks og lukker døren.

Smeden begynder at løbe rundt om boksen, skarpt forfulgt af løven. Efter et stykke tid råber elektrikeren inde fra boksen: "Skynd dig at smide ambolten - løven er ved at hente ind på dig", hvortil smeden svarer "Nej, det er i orden, jeg er 3 omgange foran....." 

Når det gnister og knalder - du A-E-T kalder...

Du kan også skrive til os herfra:​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Auderød El-Teknik  /  CVR: 30617487  /  Auderød Byvej 16C, 3300 Frederiksværk  /  Telefon:  27 57 ​17 52  /  E-mail: info@a-e-t.dk